OBAVIJEST KORISNICIMA I STRANKAMA O RADU DRŽAVNOG ARHIVA U DUBROVNIKU U UVJETIMA EPIDEMIJE COVID-19

Sukladno Uputi o mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 i osiguranje uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima državne uprave te uredima i drugim stručnim službama Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva pravosuđa i uprave od 2. studenog 2020. g. , a kako bi se osigurala fizička distanca i ulazak u poslovne prostorije DADU smanjio na najmanju moguću mjeru, neposredni rad sa korisnicima i strankama obavljat će se uz prethodnu najavu putem e- pošte: ili telefonskim putem na brojeve 020 321-032 ili 098 983 27 86., pod uvjetom da zahtjev nije moguće riješiti bez prisutnosti stranke.


Korisnici i stranke su obvezni nositi zaštitnu opremu. Tijekom ulaska i kretanja u prostorijama DADU i za mjestom za rad koje im je dodijeljeno prilikom prijave za rad u Čitaonici obvezni su nositi zaštitne maske te rukavice prilikom korištenja arhivske građe.


Korisnicima i strankama će se prije ulaska u poslovne prostorije DADU primjenom beskontaktnoga toplomjera mjeriti tjelesna temperatura, a ulazak nije dopušten osobama čija je tjelesna temperatura 37,2 °C ili viša.

Pozivaju se svi korisnici Čitaonici da se nastave pridržavati uputa Zavoda povezanih s pojačanom higijenom ruku, u koju svrhu su na ulazu i u ostalim dijelovima svih korisničkih prostora postavljeni spremnici sa sredstvom za dezinfekciju.


Upute je moguće preuzeti i u PDF dokumentu.

Skip to content